Schoonheidsspecialiste Miranda

 

hot stone massage 
Een hot stone massage is zoals de naam al zegt een massage met ‘hete' stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden.
Bij de massage worden er eerst een aantal stenen op uw rug gelegd zodat het lichaam kan wennen aan de warmte. Tevens zorgen deze stenen voor ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met een massageolie.
Daarna wordt het lichaam met de handen en met de stenen gemasseerd. Door de combinatie van warmte en beweging dringt de massage dieper in het spierweefsel.
Een hot stone massage is vooral geschikt voor of bij:
spanningen, stress (maar zeker niet bij een burn out), spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken), slechte doorbloeding, Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hot stone massage!
Is een hot stone massage geschikt voor u ?
Een hot stone massage is helaas niet voor iedereen geschikt. Bij onderstaande aandoeningen en medicamenten is het zeer af te raden om een hot stone massage te ondergaan.
burn out, ontstekingen, besmettelijke huidaandoeningen, psoriasis, trombose, kanker, koorts, extreme vermoeidheid en uitputting, anti depressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, prednison, drugs en andere opiaten
Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw behandelend arts of specialist of het voor u mogelijk is om deze heerlijke massagevorm ter ondergaan.